OOÚ

Úvod OOÚ

 

Ochrana osobních údajů e-shopu www.zahrada.store

 

1.         Fyzická osoba Jaroslav Klečka se sídlem Pod Morávií 1315/5, 742 21 Kopřivnice, IČ 46166904, zapsaná v Živnostenském rejstříku od 22.07.1992 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-           jméno, příjmení

-           e-mailovou adresu

-           telefonní číslo

-           adresu/sídlo

 

2.         Sdílení údajů - osobní údaje jsou sdíleny s dalšími subjekty - PPL, Zásilkovna a Česká pošta, pro účely dodání zboží na adresu bydliště kupujícího

 

3.         Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

4.         Zpracování osobních údajů je prováděno Jaroslavem Klečkou, tedy správcem osobních údajů.

 

5.         Správce nemá osobu tzv. pověřence, správce lze kontaktovat na emailové adrese jksport@email.cz

 

6.         Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.zahrada.store, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

-           měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;

-           základní funkčnosti webových stránek.

 

            Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

            Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

-           Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. 

 

7.         Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-           zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-           vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-           požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-           vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-           požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

-           na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-           požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-           na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-           podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Copyright 2018 © Zahrada.store